Ex Libris A. Stelmasiewicz : The Spirit Of Gdansk Architecture / M. Vamvatira. - Vamvatira, Magda (1946- ). (2009)
Przedstawia widok na Żuraw gdański i Rybackie Pobrzeże. Napis wzdłuż górnej krawędzi: The Spirit Of Gdansk Architecture Ex Libris A. Stelmasiewicz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.