Ex Libris A. Stelmasiewicz : The Spirit Of Gdansk Architecture - Vamvatira, Magda (1946- ).; Stelmasiewicz, Andrzej ([S. l.], 2009)
Przedstawia widok na Żuraw gdański i Rybackie Pobrzeże. Napis wzdłuż górnej krawędzi: The Spirit Of Gdansk Architecture Ex Libris A. Stelmasiewicz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data.
Napis częściowo w jęz. pol. i ang.
Keywords: Ekslibrisy -- Grecja -- 1990-.