In Divum Sigismundum Imperatorem - Bernigeroth, Martin (1670-1733). ([Lipsk], 1700)
Przedstawia scenę alegoryczną z bóstwami mitologicznymi i zwierzętami.
U dołu w polu kompozycji sygnatura autora: M. Bernigeroth sc.
U dołu pod kompozycją tytuł.
Miejsce i czas powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 18 w