[Model Fregaty "Dar Młodzieży"] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia model "Daru Młodzieży" stojący w auli Wyższej Szkoły Morskiej w Gdyni, 1979 r.