[Afisz. Incipit] Koncert jubileuszowy : 35-lecie pracy artystycznej ... Aleksandra Dulina. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie 16.02, 01.03 i 02.03 1947 r. Jubileusz: Aleksander Dulin.