[Afisz. Incipit] 6 lipca 1946 r., sensacją Wybrzeża będzie otwarcie pałacu dancingowego "Bungalow" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o otwarciu lokalu "Bungalow" w Sopocie, Aleja Sępia 50. Atrakcją wieczoru występy światowej sławy Duetu Niewęgłowskich, znanej tancerki akrobatycznej Maliny Michalskiej oraz 10 Asów Jazzu.