Profesjonalna Obsługa Klienta projekt graf. programu Piotr Więckiewicz ; programowanie Tomasz Ośmiałowski. - Ośmiałowski, Tomasz; Więckiewicz, Piotr; Gładkowski, Andrzej (muzyka); Rejman, Andrzej (1956- ). (Grupa Wydawnicza INFOR Sp. z o.o., 2002)
Tematyka szkolenia : kultura prokliencka, podstawy komunikacji, etapy procesu obsługi klienta, strategie obsługi klienta, typy klientów.