Profesjonalna Obsługa Klienta - Ośmiałowski, Tomasz; Więckiewicz, Piotr; Gładkowski, Andrzej (muzyka).; Rejman, Andrzej (1956- ).; Grupa Wydawnicza INFOR (Warszawa : Grupa Wydawnicza INFOR Sp. z o.o., 2002)
Tematyka szkolenia : kultura prokliencka, podstawy komunikacji, etapy procesu obsługi klienta, strategie obsługi klienta, typy klientów.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Muzyka Andrzej Gładkowski i Andrzej Rejman.
Minimalne wymagania systemowe : PC ; Windows 95/98/NT/2000+SP3/XP z zainstalowanymi elementami: Macromedia Flash Player, Windows Media Player; procesor Pentium II, pamięć RAM 64 MB, co najmniej 100MB wolnego miejsca na dysku twardym komputera, karta graficzna z rozdzielczością co najmniej 800x600 w trybie High Color (24 bity).
Keywords: Zadowolenie konsumentów; Relacje z klientami -- zarządzanie; Sukces w biznesie -- poradniki; Komunikacja w zarządzaniu -- poradniki