O fenomenologii form symbolicznych / Przemysław Parszutowicz. - Parszutowicz, Przemysław
Autoprezentacja książki Fenomenologia form symbolicznych : podstawowe pojęcia i inspiracje "późnej" filozofii Ernsta Cassirera, Wydawnictwo IFIS PAN, Warszawa 2013.