Ex Bibliotheca Rodziny Gierowskich Chrostowski. - Ostoja-Chrostowski, Stanisław (1900-1947) (1942)
Przedstawia herb otoczony obfitymi labrami. U dołu napis: Ex Bibliotheca Rodziny Gierowskich. Nazwisko aut. ryte poniżej wyobrażenia.