Dżamble - Hankus-Rogińska, Danuta (1937- ). ([Gdańsk], 1965)
Przedstawia grupę stojących postaci w szpiczastych czapkach, stłoczonych na łodzi.
U dołu kompozycji ołówkiem tytuł, numer odbitki 3/15, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.