Widok Gdańska i Motławy przy ulicy Wartkiej - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1968)
Przedstawia nabrzeże Motławy przy ul. Wartkiej, Gdańsk 1968 r.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie