Weihnachtsfeier 1917 : 23. Dezember im Hilfslazarett "Loge Einigkeit". ([Danzig : s.n.], 1917)
Druk z programem artystycznym, który miała miesjce 23 grudnia 1917 r.
Miejsce wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Masoni -- Polska -- Gdańsk; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła