Dies Buch gehört Richard Wolff / H. M. - Mitzlaff, Hanna (1945)
U góry zarys zabudowań fabrycznych, niżej półkoliście napis: Dies Buch gehört. Po środku między grzbietami książek ustwionych pionowo głowa wilka, u dołu napis: Richard Wolff. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i nazwa miejsca powstania grafiki.