Heinrich v. Hahn Ex Libris - Bürck, Paul (1878-1947).; Hahn, Heinrich von. ([Darmstadt, 1900)
Przedstawia koguta z profilu, napis u góry: Heinrich v. Hahn, u dołu: Ex Libris. Sygn. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i miejsce wyd., data wg działalności aut.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.