Ex Libris Janusza Karwackiego / [Włodzimierz Kotkowski]. - Kotkowski, Włodzimierz (1942-2011) ([wydawca nieznany], 1977)
Przedstawia kukiełkę siedzącą na koniu, między nogami konia cokół pomnika, na którym znajduje się napis: Ex Libris Janusza Karwackiego.