Ex Libris Janusza Karwackiego - Kotkowski, Włodzimierz (1942-2011).; Karwacki, Janusz (1940- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1977)
Przedstawia kukiełkę siedzącą na koniu, między nogami konia cokół pomnika, na którym znajduje się napis: Ex Libris Janusza Karwackiego.
Nazwisko autora i data wg inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.