Aleksander Wampiłow - Anegdoty prowincjonalne / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1979)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 12.05.1979 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Łucja i Bruno Sobczakowie, muzyka Andrzej Głowiński.