Wrzeszcz : ulica Grunwaldzka / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1982)
Przedstawia budynek nr 70 na ulicy Grunwaldzkiej w Gdańsku Wrzeszczu, w którym znajdował się sklep spożywczy "Społem", 1982 rok.