Gdynia Romantyczny Zakątek nadmorski. - "Fotobrom" Masowa Wytwórnia Fotografii i Widokówek (Gdynia : Wyd. "Fotobrom", 1927)
Przedstawia wąwóz biegnący do morza w okolicy Gdyni, być może fragment Kępy Redłowskiej, ok. 1927 r.
Data wg działalności wyd.