Korpus turbiny o mocy 360 MW podczas wytaczania / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia korpus turbiny okrętowej podczas wytaczania w elbląskim ZAMECHu, 22 marca 1979 rok.