Obchody 500 rocznicy urodzin Mikołaja Kopernika (1473-1973) : zaproszenie. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1973)
Program-zaproszenie na obchody w Gdańsku.
Keywords: Kopernik, Mikołaj -- (1473-1543) -- rocznice -- druki ulotne; Kopernik, Mikołaj -- (1473-1543); Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.; Zaproszenia -- 1970-2000.; Druki ulotne; Zaproszenie