[Afisz. Incipit] Rodzice i Opiekunowie najskuteczniejszą bronią w walce z chorobami zakaźnymi są szczepienia ochronne ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o szczepieniach przeciw gruźlicy, 1956 rok.