[Afisz. Incipit] Do kupców i rzemieślników m. Elblaga. Obywatele Kupcy! Rzemieslnicy! Obchodzimy trzecie tradycjne Swieto Pracy ... ([wydawca nieznany], 1947)
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.