[Afisz. Incipit] Do kupców i rzemieślników m. Elblaga. Obywatele Kupcy! Rzemieslnicy! Obchodzimy trzecie tradycjne Swieto Pracy ... (Elblag : [wydawca nieznany], 1947)
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.