Ogród sztuk. Wskazówki pielęgnacyjne / Adam Chmielewski. - Chmielewski, Adam (1959- ).
Recenzja książki: Amerykańska aksjologia i estetyka XX wieku. Wybrane koncepcje / Bohdan Dziemidok. Warszawa, 2014.