Ogród sztuk. Wskazówki pielęgnacyjne - Chmielewski, Adam (1959- ).; Dziemidok, Bohdan (1933-2022). (2015)
Recenzja książki: Amerykańska aksjologia i estetyka XX wieku. Wybrane koncepcje / Bohdan Dziemidok. Warszawa, 2014.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.