Czy studenci chcą się uczyć od bibliotekarzy? : o wdrażaniu edukacji permanentnej i idei społeczeństwa wiedzy przez biblioteki uczelniane / Aleksandra Marciniak. - Marciniak, Aleksandra (bibliotekarstwo)
Zakres i treść: bibliotekarze a idea rozwoju information literacy i edukacji permanentnej, bibliotekarze a rozwój społeczeństwa, bibliotekarze a działalność dydaktyczna.