[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Towarzystwo Przyjaciół Dzieci w Wejherowie urządza ... w dniu 12.XI.1949 r. o godz. 20-tej Zabawę ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o imprezie, z której dochód został przeznaczony na budowę świetlicy Towarzystwa Przyjaciół Dzieci w Wejherowie.