Ex Libris Joh. Due - Nielsen - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Nielsen, Johan Due. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1962)
Zabudowania miejskie nad wodą, u góry na wstędze napis: Ex Libris Joh. Due - Nielsen. Sygnatura artysty i nr dzieła: 240 w obrębie kompozycji.
Data według podanej bibliografii.
Strona Die Deutsche Exlibris-Gesellschaft, dostęp 21.05.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w