Mała Księgowość 2002 oprac.: Sławomir Ciupiński, Jarosław Ciupiński. - Ciupiński, Sławomir; Ciupiński, Jarosław (Presspublica, 2002)
Program służy do prowadzenia Księgi Przychodów i Rozchodów, Ewidencji Przychodów, ewidencji dla potrzeb podatku od towarów i usług (zwanej dalej rejestrami VAT) oraz do prowadzenie ewidencji przebiegu pojazdu prywatnego użytego do celów służbowych.