[Afisz. Incipit:] Zarządzenie. W wykonaniu zarządzenia... Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Elblągu zarządza co następuje: Wszyscy mieszkańcy m. Elbląga zameldowani na pobyt stały... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią zarządzenia z 25.07.1950 r. o obowiązku dostarczenia odpisów dokumentów.