[Afisz teatralny] Zwykły człowiek : Komedia w 4 aktach Leonida Leonowa / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1951)
Afisz teatralny informujący o premierze 5.05.1951 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni, Pl. Grunwaldzki 1. Reżyseria: Stanisław Kwaskowski, scenografia: Feliks Krassowski, kierownictwo literackie: Stanisława Fleszarowa.