Budowanie efektywnego zespołu w bibliotece / Paweł Pioterek. - Pioterek, Paweł (Propozycje i Materiały - Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich, 2008)
Oparte na doświadczeniach Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu.