Budowanie efektywnego zespołu w bibliotece - Pioterek, Paweł; Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich. Wydawnictwo (Warszawa : Wydawnictwo SBP, 2008)
Oparte na doświadczeniach Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu.
Bibliografia na stronach 45-46.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Dodatkowa strona tytułowa w języku angielskim.
Spis treści także w języku angielskim.
Keywords: Wyższa Szkoła Bankowa (Poznań). -- Biblioteka; Bibliotekarze -- budżet czasu; Skuteczność organizacyjna; Grupy robocze; Biblioteki naukowe; Biblioteki -- personel -- kierowanie