Ulica Długa po odbudowie, widok z wieży kościoła N. P. Maryi [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1957)
Przedstawia Gdańsk po odbudowie, widok z wieży Kościoła Mariackiego na ul. Długą, 1957 r.