Ulica Długa po odbudowie, widok z wieży kościoła N. P. Maryi - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1957)
Przedstawia Gdańsk po odbudowie, widok z wieży Kościoła Mariackiego na ul. Długą, 1957 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie