Ratusz Głównomiejski - próbny montaż hełmu wieży na Oruniu [!] [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1949)
Przedstawia próbny montaż wieży Ratusza Głównego Miasta na placu budowy w gdańskiej dzielnicy Orunia, 1949 r.