Bibljoteka [!] Nagłowskiego Częstochowa MS. - Mrożewski, Stefan (1894-1975) (1940)
Przedstawia putto stojące na książkach, za nim w tle klasztor na Jasnej Górze, u dołu napis: Bibljoteka [!] Nagłowskiego Częstochowa, niżej: Dział [ ], Nr. [ ], Zn. m. [ ], Ogólnego zbioru Nr. [ ] Sygn. aut. w obrębie kompoz.