[Afisz. Incipit:] Poniedziałek, dnia 29 sierpnia ... Mazurkiewicz! Gdzieś tu wlazł!. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o występach Bogusławy Michny-Czosnowskiej oraz Ludwika Sempolińskiego.