[Matka Boża Ostrobramska] - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Warszawa], 1945)
Przedstawia wizerunek Matki Bożej Ostrobramskiej.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora. Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.