Książka Jerzego Krama / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1943)
W prostokątnym obramowaniu o zaokrąglonych narożnikach, biegnący Satyr, w tle gwiazdy. U dołu napis: Książka Jerzego Krama.