Gdańsk UM / fotografia Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1960)
Przedstawia budynek Urzędu Miejskiego w Gdańsku, widok ze skrzyżowania ulicy Nowe Ogrody z ulicą 3. Maja, około 1970 roku.