Arthurshof in Danzig - Richter, A. / (18..-18..). ([Niemcy], 1835)
Przedstawia wnętrze wielkiej hali Dworu Artusa w Gdańsku ze zgromadzonymi wewnątrz postaciami.
U dołu pod kompozycją tytuł oraz informacja o autorze: lith. v. A. Richter.
Miejsce wydania na podstawie języka.
Data wydania na podstawie tematu i szczegółów przedstawienia.
Keywords: Dwór Artusa (Gdańsk, Polska) -- w sztuce; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce