Pamięci poległych : Grudzień 1970. (Szczecin : [wydawca nieznany], 1981)
Plakat upamiętniający wydarzenia grudniowe. Ze słowa "grudzień" ściekająca krew. Na druku: 16 XII Gdańsk, 17 XII Szczecin, 18 XII Gdynia.
Keywords: Polska -- 1970 (Wydarzenia grudniowe) -- rocznice -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.