Ex Libris Janiny I Stanisława Sendeckich / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1974)
Pośrodku w owalu litera S, wokoło napis: Ex Libris Janiny I Stanisława Sendeckich, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.