Ex Libris Janiny I Stanisława Sendeckich - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Sendecka, Janina; Sendecki, Stanisław (1974)
Pośrodku w owalu litera S, wokoło napis: Ex Libris Janiny I Stanisława Sendeckich, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.