[Zielona Brama w Gdańsku] ([S.l., 1945)
Przedstawia Bramę Zieloną w trakcie odbudowy, ok. 1950 r.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Zielona Brama (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- karty pocztowe