[Gdańsk, ulica Mydlarska] ([S.l. : s.n., 1920)
Przedstawia ul. Mydlarską w Gdańsku, widok w kierunku Domu Towarzystwa Przyrodników, ok. 1930 r.
Data wg przedstawienia i daty w korespondencji na rewersie.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe