Gyöngyi Könyve - Drahos, Istvan (1895-1968).; Gyöngyi ([S.l., 1958)
Przedstawia kobietę i dziecko czytające książkę, nad nimi girlanda z kwiatów, u dołu napis: Gyöngyi Könyve. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w